HAGA

KD9P

General information
Description
Specifications

KD9P univerzális többcsatornás PID kompakt-szabályozó és programszabályozó, DIN1/8 fekvő méretben ad kedvező áron megoldást a összetettebb szabályozási- és irányítási feladatokra.
Távolról jól látható, többsoros kijelzőjén a rendszer minden adata leolvasható.
Kezelése gyorsan, a lehetőségekhez képest kevés állítással rendszerhez igazítható. Módosítások működés közben biztonságosan elvégezhetők, anélkül, hogy a szabályozott rendszeren hibát okozna. Minden állítás számítógépes felületen keresztül is elvégezhető.

A konfigurációs menü rendszer felépítésű. A szelektív és szenzitív menüben csak az adott állításhoz szükséges adatok érhetők el. Nincs felesleges menüpont és nincs olyan beállítás, ami ne működne. A menü és az állítások sokrétűen a kezeléshez szabhatóak, a biztonságos üzemeléshez jelszóval védhetőek.

A készülék rögzítése nem igényel szerszámot, a dugaszolható "gyors csatlakozók" megkönnyítik a szerelést. Az előlapi IP67 víz- és porállósága a környezeti hatásokra ellenállóvá teszik a szabályozót.

A többfajta számítógépes csatlakozási lehetőség: RS232, RS485 és Ethernet, MODBUS kommunikációval, a legtöbb folyamatirányítási rendszerbe integrálhatóvá teszi a KD9P szabályozót. A kommunikációs felület hozzáférési jogai függetlenül megszabható az előlapi állíthatóságtól, így erős védelem alakítható ki a számítógépes károkozás ellen! Cégünk ingyenes visHAGA megjelenítő- és konfiguráló programja egyszerű alternativát kínál azokon a helyeken, ahol még nincs vizualizálás alkalmazva. A program tartalmazza a KD9P szabályozó virtuális mását, amin keresztül könnyen és gyorsan akár gépkönyv nélkül is konfigurálható a készülék. A visHAGA program támogatja az üzembiztos adatgyűjtést és az adatok tárolását.

A KD9P szabályozó megfelelően konfigurálva, egymaga képes (dT-)kaszkád és többzónás / követő szabályozásokra. Több készüléket összekapcsolva ezek száma növelhető.

 

    

HAGA Automation Ltd. - All rights reserved ©

Privacy Policy

Created by