HAGA

Display software


Napjainkban   számítógépes elérhetőség nélkül az eszközök felhasználhatósága korlátozott. Ezt felismerve a PROVICON Kft. VISION folyamat megjelenítő programja visHAGA néven szabályozóinkra szabva ingyenesen elérhető.

visHAGA folyamat megjelenítő program minden lehetőséget biztosít az eszközök konfigurálására,  kezelésére.

A rendszerek adatgyűjtése online vagy offline módon megoldott a programban. Az adatok korlátlan tárolása és visszakeresése a minőség biztosítást és ellenőrzés  támogatja. A tárolt adatok exportlása segíti jelentések készítését.

KD481/241 szabályozók konfigurációjának és programjának teljes mentése, le és áttöltésével a berendezések sorozat gyártása gyorsul.

visHAGA folyamat megjelenítő SCADA rendszer gyorsan megtanulható és könnyen kezelhető. A szabályozókkal felépített nagyobb projektek esetén a rendszer grafikusan látható, a képelemek mozgásával életszerűvé válik. A felugró ábrák, hangjelzések, vagy felhívások figyelmeztetik a kezelőket a szükséges beavatkozásokra. A változások és visszajelzések naplózásával minden utólag ellenőrizhető.

A programok (idő-hőmérséklet változás) könnyen szerkeszthető, ellenőrizhető a visHAGA megjelenítő programban.

A megjelenítés felépítése csak néhány egérkattintásból áll és már használható rendszer kapunk. A program indítása után a szabályozók virtuális mását kell kiválasztani (UNIT). Ez után a szükséges kapcsoló elemeket lehet elhelyezni a képernyőn és a trendek képeit.

A működéshez a kommunikáció típusát (RS232RS485Ethernet, Wifi, DirecLink) és a készülék számát kell beállítani a virtuális műszeren. A sikeres beállítás után a látható a kommunikáció megléte és életre kell az alkalmazás.

visHAGA program ingyenes, tartalmazza a KD481KD241 és KD9P szabályozók beállítását támogató virtuális elemeket, a régebbi típusok  KD48 és KD24 esetén csak a megjelenés és az adat gyűjtés támogatott.    

HAGA Automatika Kft. - All rights reserved ©

Privacy Policy

Created by