HAGA

KD481Bx

General information
Description
Specifications

KD481Bx analóg kezelésű, egyszerű beállítású teljes értékű univerzális önhangoló PID szabályozó és kijelző műszer DIN 1/16 (48x48mm) méretben. Különleges kialakítása a régi analóg szabályozókra hasonlít, de a készülék egy modern mikroprocesszoros belsőt rejt, ennek minden előnyével. (Cégünk a világon elsők között készített analóg megjelenésű mikroprocesszoros működtetésű szabályozókat, ezt az igényt követve fejlesztettük a KD481Bx készüléket.)

A nagyméretű kijelzőn a mért érték távolról is leolvasható. A státusz kijelzőn a fontos adatok és jelzések azonnal láthatók

Kezelése egyszerű pillanatok alatt a rendszerhez igazítható. A módosítások működésközben elvégezhetők a szabályozás fennakadása nélkül.

A néhány lépésből álló menüben gyorsan konfigurálható a szabályozó a feladatokhoz. Egyedi megoldással, akár egyszerű program szabályozásra, hőn-tartásra is programozható, ennek idejét az alsó SP2 gomb lenyomásával lehet állítani.

Minden kiválasztható bemeneti típus mellett 0.1 felbontással képes mérni és szabályozni, ez lehetővé teszi a pontosabb laboratóriumi alkalmazásokra.

Az analóg megjelenés ellenére a versenytársaktól eltérően több fajta számítógépes csatlakozási lehetőséggel rendelhető, RS232, RS485, Ethernet, Wifi, DirectLink, MODBUS kommunikációval. A csatlakozási lehetőség megoldást ad a folyamatirányító rendszerekbe való beépítésre. Cégünk ingyenes biztosítja a visHAGA megjelenítő és konfiguráló programot a szabályozóinkhoz. A visHAGA programban minden szabályozónk virtuális másolatán keresztül konfigurálhatók az eszközök. A beállítások a számítógépen tárolhatók és bármikor visszatölthetők a készülékekbe.

Helyben és számítógépről egyszerűen állítható, konfigurálható

  • Távolról jól látható világító kijelző, LED-s
  • Univerzális bemenet: hőelemek, ellenálláshőmérők, szabványos jelbemenetek “0/4-20mA” “0-10V”
  • Speciális bemenetekhez, 16 elemű linearizálás
  • Önhangoló gyors beállású PID vagy BE/KI szabályozás, Töltő-Ürítő szelep vezérlés
  • Kimenetek: relé, SSD (SSR meghajtás 12V), szabványos jelkimenet “0/4-20mA”, “0-10V”
  • Távadó tápellátás (24V, 25mA)
  • Programozható riasztás, alarmok, hőntartás és időzítés
  • számítógépes kapcsolat (RS232, RS485, Ethernet, Wifi, DirectLink)
  • ingyenes megjelenítő program visHAGA
  • sorozat gyártásban klónozható

Méret és lábkompatibilis a szabályozó család mostani tagjaival és a megelőző készülékekkel.

    

HAGA Automatika Kft. - All rights reserved ©

Privacy Policy

Created by