HAGA

KD481P

General information
Description
Specifications

Az egyedi megoldású KD481P grafikus megjelenítésű programszabályozó kis méretben (DIN 1/16) kedvező áron ad egyszerűen kezelhető, megbízható megoldást időben változó szabályozásokra. (Cégünk alapításától kezdve gyárt programszabályozókat, a hosszú évek alatti felhasználói igények és tapasztalatunk alapján fejlesztettük a KD481P készüléket. Ismerve a konkurencia termékeit, joggal magunkénak valhatjuk a legkisebb méretű grafikus kijelzésű programszabályozót. Ez a készülék minden berendezésnek egyedi könnyen kezelhető programozói felületet ad, egyedi fejlesztési nélkül.)
A távolról is jól látható nagyméretű kijelzőjén az mért érték és alatta a program mindenkori állapota olvasható.

Kezelése nagyon egyszerű a gombbal a program végig léptethető. A semigrafikus kijelzőn kiválasztott program lépés (zöld világitó szegmens), akár programfutás közben módosítható, a szabályozás megváltozás nélkül.

A szükséges konfigurációs állatások a rendszer működése közben elvégezhető, leállítás és újraindítás nélkül.

Minden állítás az előlapról és számítógépes kapcsolaton keresztül módosítható.

A konfigurációs menü rendszer felépítésű. A szelektív és szenzítiv menüben csak az adott konfigurációhoz szükséges állítások érhetők el. Nincs felesleges állítás és nincs olyan beállítás ami ne működne. A menü és a program állítás sok rétűen a felhasználáshoz szabható, a biztonságos üzemeléshez. A beállítások védhetőek az illetéktelen hozzáférések ellen.

A kis méret és gyors csatlakozók gyors és egyszerű szerelést biztosítanak. Az IP67 védettség szinte minden környezetben üzemképessé teszi szabályozót.

A több fajta számítógépes csatlakozási lehetőség RS232, RS485, Ethernet, Wifi és DirectLink, MODBUS kommunikációval, garancia a folyamatirányítási rendszerekhez való csatlakozáshoz. Cégünk ingyenes megjelenítő és konfiguráló programja visHAGA olcsó és egyszerű alternatívát ad a számítógépes megjelenítéshez. A program tartalmazza a teljes értékű virtuális szabályozókat, ezeken keresztül is konfigurálhatók az eszközök és szerkeszthetők a programok, a beállítások a számítógépen tárolhatók és bármikor visszatölthetők a készülékekbe.

A számítógépes felületen összakapcsolva a szabályozókat (digital remote SP), könnyen kialakíthatóak (dT)-kaszkád és többzónás, követő szabályozások.

Méret és lábkompatíbilis a szabályozó család mostani tagjaival és a megelőző készülékekkel.

 

    

HAGA Automatika Kft. - All rights reserved ©

Privacy Policy

Created by