HAGA

KD9P

Általános információk
Leírás
Műszaki adatok

KD9P univerzális többcsatornás PID kompakt-szabályozó és programszabályozó DIN1/8 fekvő méretben ad kedvező áron megoldást a komolyabb szabályozási és irányítási feladatokra.
Távolról jól látható több soros kijelzőjén a rendszer minden adata leolvasható.
Kezelése gyorsan a lehetőségekhez képest kevés állítással rendszerhez igazítható. Módosítások működés közben biztonságosan elvégezhetők, anélkül, hogy a szabályozót rendszeren hibát okozna. Minden állítás számítógépes felületen keresztül is elvégezhető.

A konfigurációs menü rendszer felépítésű. A szelektív és szenzitív menüben csak az adott állításhoz szükséges adatok érhetők el. Nincs felesleges menü pont és nincs olyan beállítás, ami ne működne. A menü és az állítások sok rétűen a kezeléshez szabható, a biztonságos üzemeléshez jelszóval védhető.

A készülék rögzítésehez nem szükséges szerszám, a dugaszolható gyors csatlakozók megkönnyítik a szerelést. Az előlapi IP67 víz és por-állóság a környezeti hatásokra ellenállóvá teszik a szabályozót.

A több fajta számítógépes csatlakozási lehetőség (RS232, RS485 és Ethernet) MODBUS kommunikációval, a legtöbb folyamat irányítási rendszerbe integrálhatóvá teszi a KD9P szabályozót. A kommunikációs felület hozzáférési jogai függetlenül megszabható az előlapi állíthatóságtól, így erős védelem alakítható ki a számítógépes károkozás ellen! Cégünk ingyenes visHAGA megjelenítő és konfiguráló programja olcsó és egyszerű alternativát ad azokon a helyeken, ahol ilyen még nem volt. A program tartalmazza a KD9P szabályozó virtuális mását, amin keresztül könnyen és gyorsan akár gépkönyv nélkül is konfigurálható a készülék. A visHAGA program támogatatja az üzembiztos adatgyűjtést és ezek tárolását.

A KD9P szabályozó megfelelően konfigurálva egy maga képes (dT-)kaszkád és többzónás / követő szabályozásokra. Több készüléket összekapcsolva ezek száma növelhető.

 

    

HAGA Automatika Kft. - Minden jog fenntartva ©

Adatkezelési tájékoztató

Created by