HAGA

KD481D

Általános információk
Leírás
Műszaki adatok

A KD481D univerzális önhangoló szabályozó DIN 1/16 (48×48 mm) méretben nyújt kedvező árú megoldást az egyszerű és összetett szabályozási és kijelzési feladatokra. A szabályozó beépített és rendelhető kiegészítéseivel a nagyobb szabályozási és vezérlési feladatok se okoznak problémát.

A KD481DD szabályozóval teljesen egyenértékű, egykijelzős kivitelben!

A nagyméretű, távolról jól látható LED-s kijelzőn a legfontosabb adatok azonnal láthatók.

Kezelése egyszerű, pillanatok alatt a rendszerhez igazítható. Módosítások működés is közben elvégezhetők, anélkül, hogy a szabályozást és a vezérlést le kéne állítani.
Az állítások kommunikációs csatornán keresztül is működnek számítógépről. Az ingyenes folyamat megjelenítő programmal és beépített DirectLink kapcsolatnak köszönhetően számítógépről teljes elérése megoldott. A rendelhető kommunikációs kapcsolatokon keresztül (RS232, RS485, Ethernet, Wifi, DirectLink) minden állítható a szabályozóban.

Konfigurációs menü rendszer felépítésű. A szelektív és szenzitív menüben csak az adott beállításhoz szükséges menü pontok érhetőek el. Nincs felesleges állítás és nincs olyan beállítás, ami nem működne helyesen. A menü és a kezelés sok rétűen a felhasználáshoz szabható, a biztonságos üzemeléshez, jelszóval védve.

A kis méret és a gyors csatlakozások leegyszerűsítik a szabályozó szerelését. A magas víz és por-állóság IP67 (IP667), a környezeti hatásokra ellenállóvá teszi a készüléket.

A több fajta számítógépes csatlakozási lehetőség RS232, RS485, Ethernet, WIFI és DirectLink, MODBUS kommunikációval, garancia a folyamatirányítási rendszerekhez való csatlakozáshoz. Cégünk ingyenes megjelenítő és konfiguráló programja visHAGA olcsó és egyszerű alternatívát kínál a számítógépes megjelenítéshez.

A program tartalmazza a teljes értékű virtuális szabályozókat, ezeken keresztül is konfigurálhatók az eszközök. A beállítások a számítógépen tárolhatók és bármikor visszatölthetők a készülékekbe.

A számítógépes felületen összakapcsolva a szabályozókat (digital remote SP), könnyen kialakíthatóak (dT)-kaszkád és többzónás, követő szabályozások külső számítógépe eszközök nékül.

Méret és lábkompatíbilis a szabályozó család mostani tagjaival és a megelőző készülékekkel.

    

HAGA Automatika Kft. - Minden jog fenntartva ©

Adatkezelési tájékoztató

Created by