HAGA

KD481Bx

Általános információk
Leírás
Műszaki adatok

KD481Bx analóg kezelésű, egyszerű beállítású, teljes értékű, univerzális önhangoló PID szabályozó és kijelző műszer DIN 1/16 (48x48mm) méretben. Különleges kialakítása a régi analóg szabályozókra hasonlít, de a készülék egy modern mikroprocesszoros belsőt rejt, ennek minden előnyével. (Cégünk a világon az elsők között készített analóg megjelenésű, mikroprocesszoros működtetésű szabályozókat, ezt az igényt követve fejlesztettük ki a KD481Bx készüléket.)

A nagyméretű kijelzőn a mértérték távolról is leolvasható. A státusz kijelzőn a fontos adatok és jelzések azonnal láthatók.

Kezelése egyszerű, pillanatok alatt a rendszerhez igazítható. A módosítások működés közben elvégezhetők a szabályozás fennakadása nélkül.

A néhány lépésből álló menüben gyorsan konfigurálható a szabályozó a feladatokhoz. Egyedi megoldással, akár egyszerű program szabályozásra, hőn-tartásra is programozható, ennek idejét az alsó SP2 gomb lenyomásával lehet állítani.

Minden bemeneti típus mellett 0.1 felbontással képes mérni és szabályozni, ez a pontosabb laboratóriumi mérésekre is alkalmassá teszi a szabályozókat.

Az analóg megjelenés ellenére a versenytársaktól eltérően többfajta számítógépes csatlakozási lehetőséggel rendelhető: RS232, RS485, Ethernet, Wifi, DirectLink, MODBUS kommunikációval. A csatlakozási megoldást nyújt a folyamatirányító rendszerekbe való beépítésre. Cégünk ingyenesen biztosítja a visHAGA megjelenítő- és konfiguráló programot a szabályozóinkhoz. A visHAGA programban minden szabályozónk virtuális másolatán keresztül konfigurálhatók az eszközök. A beállítások a számítógépen tárolhatóak és bármikor visszatölthetőek a készülékekbe.

Helyben és számítógépről is egyszerűen állítható, konfigurálható termék.

  • Távolról jól látható LED-s világító kijelző
  • Univerzális bemenet: hőelemek, ellenálláshőmérők, szabványos jelbemenetek “0/4-20mA” “0-10V”
  • Speciális bemenetekhez, 16 elemű linearizálás
  • Önhangoló, gyors beállású PID vagy On/Off szabályozás, Töltő-Ürítő szelep-vezérlés
  • Kimenetek: relé, SSD (SSR meghajtás 12V), szabványos jelkimenet “0/4-20mA”, “0-10V”
  • Távadó tápellátás (24V, 25mA)
  • Programozható riasztás, alarmok, hőntartás és időzítés
  • Számítógépes kapcsolat (RS232, RS485, Ethernet, Wifi, DirectLink)
  • Ingyenes megjelenítő program: visHAGA
  • Sorozatgyártásban klónozható

Méret és lábkompatibilis a szabályozó család mostani tagjaival és az azokat megelőző készülékekkel.

    

HAGA Automatika Kft. - Minden jog fenntartva ©

Adatkezelési tájékoztató

Created by