HAGA

KD241D

Általános információk
Leírás
Műszaki adatok

A KD241D univerzális önhangoló PID szabályozó egyedül álló módon legkisebb helyekre beszerelve nyújt teljes értékű megoldást versenyképes áron!
A DIN 1/32 méretben a nagy számkijelzőjén távolról is jól látható a mért érték és a beavatkozás adatai (relé állapotok...)

Kezelése egyszerű (azonos a KD481 család tagjaival), gyorsan a feladathoz szabható. A változtatások működés közben elvégezhetőek anélkül, hogy a folyamatra bármilyen hatással lenne.
Minden állítás működik kommunikációs csatlakozáson keresztűl ugyan úgy, mint a készülék előlapjáról. Az ingyeses folyamat megjelenítő programmal és beépített olcsó DirectLink kapcsolaton keresztűl számítógépről teljes elérese megoldott. A rendelhető kommunikációs kapcsolatokon keresztűl (RS232, RS485, DirectLink) is minden állítható a szabályozóban. Más KD481 szabályozók GATEWAY lehetőséget felhasználva Ethernet hálózathoz csatlakoztatható.

Konfigurációs menü rendszer felépítésű. A szelektív és szenzítiv menüben csak az adott beállításhoz szükséges menü pontok érhetőek el. Nincs felesleges állítás és nincs olyan beállítás ami nem működne helyesen. A kezelés és a menü sok rétűen a felhasználáshoz szabható, a biztonságos üzemeléshez, jelszóval védve.

A kis méret (DIN 1/32, 48x24mm) és a gyors csatlakozások leegyszerűsítik a szabályozó szerelését. A magas víz és por-állóság IP67, a környezeti hatásokra ellenállóvá teszi a készüléket.

A több fajta számítógépes csatlakozási lehetőség RS232, RS485 és DirectLink, MODBUS kommunikációval, garancia a folyamatirányítási rendszerekhez való csatlakozáshoz. Cégünk ingyenes megjelenítő és konfiguráló programja visHAGA olcsó és egyszerű alternatívát ad a számítógépes megjelenítéshez. A program tartalmazza a teljes értékű virtuális szabályozókat, ezeken keresztül is konfigurálhatók az eszközök. A beállítások a számítógépen tárolhatók és bármikor visszatölthetők a készülékekbe.

A számítógépes felületen összakapcsolva a szabályozókat (digital remote SP), könnyen kialakíthatóak (dT)-kaszkád és többzónás, követő szabályozások.

Méret és láb kompatibilis a régi KD24D szabályozóval, a menüje azonos a KD481 család tagjaival, a bekötése könnyen konvertálható a KD481 készülékek bekötéséhez.

A DIN1/32 méretben egyedül álló módon rendeléstől fűggően két bemenettel és öt kimenettel rendelkezhet, hogy ebben kis méretben komolyabb szabályozási és vezérlési feladatokat is elláthasson.
Az rendelhető 800 lépéses programszabályozó funkcióval minden időtől függő hőkezelési feladat megoldható a DIN1/32 méretben!

    

HAGA Automatika Kft. - Minden jog fenntartva ©

Adatkezelési tájékoztató

Created by