HAGA

KD241D

Általános információk
Leírás
Műszaki adatok

A KD241D univerzális önhangoló PID szabályozó egyedülálló módon a legkisebb helyekre beszerelve nyújt teljes értékű megoldást versenyképes áron!
A DIN 1/32 méretben a nagy számkijelzőjén távolról is jól látható a mértérték és a beavatkozás adatai (relé állapotok...).

Kezelése egyszerű (azonos a KD481 család tagjaival), gyorsan a feladathoz szabható. A változtatások működés közben elvégezhetőek anélkül, hogy a folyamatra bármilyen hatással lenne.
Minden állítás működik kommunikációs csatlakozáson keresztül, ugyanúgy, mint a készülék előlapjáról. Az ingyenes folyamatmegjelenítő programmal és beépített DirectLink kapcsolaton keresztül számítógépről teljes elérése megoldott. A rendelhető kommunikációs kapcsolatokon keresztül (RS232, RS485, DirectLink) is minden állítható a szabályozóban. Más KD481 szabályozók GATEWAY lehetőséget felhasználva Ethernet hálózathoz csatlakoztathatóak.

Konfigurációs menü rendszer felépítésű. A szelektív és szenzitív menüben csak az adott beállításhoz szükséges menüpontok érhetőek el. Nincs felesleges állítás és nincs olyan beállítás, ami nem működne helyesen. A kezelés és a menü sokrétűen a felhasználáshoz szabható, a biztonságos üzemeléshez, jelszóval védve.

A kis méret (DIN 1/32, 48x24mm) és a "gyors csatlakozások" leegyszerűsítik a szabályozó szerelését. A magas víz és por-állósága (IP67), a környezeti hatásokra ellenállóvá teszi a készüléket.

A többfajta számítógépes csatlakozási lehetőségek: RS232, RS485 és DirectLink, MODBUS kommunikációval, garancia a folyamatirányítási rendszerekhez való csatlakozáshoz. Cégünk ingyenes megjelenítő- és konfigurálóprogramja, a visHAGA, egyszerű alternatívát kínál a számítógépes megjelenítéshez. A program tartalmazza a teljes értékű virtuális szabályozókat, ezeken keresztül is konfigurálhatók az eszközök. A beállítások a számítógépen tárolhatók és bármikor visszatölthetők a készülékekbe.

A számítógépes felületen összekapcsolva a szabályozókat (digital remote SP), könnyen kialakíthatóak (dT)-kaszkád és többzónás, követő szabályozások.

Méret- és lábkompatibilis a régi KD24D szabályozóval, a menüje azonos a KD481 család tagjaival, a bekötése könnyen konvertálható a KD481 készülékek bekötéséhez.

A DIN1/32 méretben egyedülálló módon rendeléstől függően két bemenettel és öt kimenettel rendelkezhet, hogy ebben a kis méretben összetettebb szabályozási- és vezérlési feladatokat is elláthasson.
Az rendelhető 800 lépéses programszabályozó funkcióval, minden időtől függő hőkezelési feladat megoldható a DIN1/32 méretben!

    

HAGA Automatika Kft. - Minden jog fenntartva ©

Adatkezelési tájékoztató

Created by