HAGA

KD481P

Általános információk
Leírás
Műszaki adatok

Az egyedi megoldású KD481P grafikus megjelenítésű programszabályozó kis méretben (DIN 1/16) kedvező áron ad egyszerűen kezelhető, megbízható megoldást időben változó szabályozásokra. (Cégünk alapításától kezdve gyárt programszabályozókat, a hosszú évek alatt összegyűjtött felhasználói igények és tapasztalataink alapján fejlesztettük a KD481P készüléket. Ismerve a konkurencia termékeit, joggal magunkénak vallhatjuk a legkisebb méretű grafikus kijelzésű programszabályozót. Ez a készülék minden berendezésnek egyedi, könnyen kezelhető programozói felületet ad, külön fejlesztés nélkül.)
A távolról is jól látható, nagyméretű kijelzőjén a mért érték és alatta a program mindenkori állapota olvasható le.

Kezelése nagyon egyszerű a gombbal a program végig léptethető. A semigrafikus kijelzőn kiválasztott programlépés (zöld világító szegmens), akár programfutás közben módosítható, a szabályozás megváltozása nélkül. A szabályozó hűtésre is programozható! De ezt a szabályozó előlapján látható grafikonon nem tudja megjeleníteni, csak hogy éppen melyik programlépésben tart (pirosan világító szegmensek)! A számítógépes megjelenítő rendszerben már előjel szerint látható.

A szükséges konfigurációs állítások a rendszer működése közben elvégezhetők, leállítás és újraindítás nélkül.

Az állítások az előlapról és a számítógépes kapcsolaton keresztül módosíthatók.

A konfigurációs menü rendszer felépítésű. A szelektív és szenzitív menüben csak az adott konfigurációhoz szükséges állítások elérhetők. Nincs felesleges állítás és nincs olyan beállítás, ami ne működne. A menü- és programállítás sokrétűen a felhasználáshoz szabható. A beállítások védhetőek az illetéktelen hozzáférések ellen.

A kis méret és "gyors-csatlakozók" egyszerű szerelést biztosítanak. Az IP67 védettség szinte minden környezetben üzemképessé teszi a szabályozót.

A többfajta számítógépes csatlakozási lehetőségek: RS232, RS485, Ethernet, Wifi és DirectLink, MODBUS kommunikációval, garancia a folyamatirányítási rendszerekhez való csatlakozáshoz. Cégünk ingyenes megjelenítő és konfiguráló programja visHAGA olcsó és egyszerű alternatívát biztosít a számítógépes megjelenítéshez. A program tartalmazza a teljes értékű virtuális szabályozókat, ezeken keresztül is konfigurálhatók az eszközök és szerkeszthetők a programok, a beállítások a számítógépen tárolhatóak és bármikor visszatölthetőek a készülékekbe.

A saját számítógépes felületen összekapcsolva a szabályozókat (digital remote SP), könnyen kialakíthatóak (dT)-kaszkád és többzónás, követő szabályozások.

Méret és lábkompatibilis a szabályozócsalád mostani tagjaival és a megelőző készülékekkel.

 

    

HAGA Automatika Kft. - Minden jog fenntartva ©

Adatkezelési tájékoztató

Created by